NAME : NAM HYEN HYO

BORN : 25 FEBRUARI 1991

STATUS : CHO KYUHYUN’S ANGEL

CHARACTERISTIC : SELFISH, EMOTIONAL, FIERCE, CHILDISH, SPOILED, DOESN’T WANT TO LOSE, A LITTLE BIT STUPID, NEVER THOUGHT ABOUT OTHER PEOPLE’S FEEL, SARCASTIC, NEVER LIKES THE STRANGERS, DIFFICULT TO ADAPTATION, MOTIONLESS; AH NO, SHE CHOOSES THIS ONE BECAUSE SHE DOESN’T WANT TO TALK WITH A STRANGER OR HER FRIENDS IF IT’S NOT TOO IMPORTANT FOR HER, SHE ALWAYS KEEP HER LOVE FOR HER PRINCE, CHO KYUHYUN.

“ME, NAM HYEN HYO, JUST HAD ONE MAN. THE MAN I HATE. THE MAN I LOVE. THE MAN WHICH I THOUGHT THAT HE IS AN ANNOYING PEOPLE IN THE WORLD. THE MAN WHO WAS TOLD ME A BEAUTIFUL WORDS AND MAKES ME CRAZY BECAUSE OF IT. THIS MAN IS MY WORLD. THIS MAN IS MY BREATHE. THIS MAN IS MY HEART. THIS MAN IS LIFE. THIS MAN IS MINE. THIS MAN IS MY PRINCE. THIS MAN IS MY OWNER.

AND HE IS……

CHO KYUHYUN

23 responses »

  1. Pingback: [TEASER] Love Sigh | FFindo

  2. Pingback: [TEASER] Love Sigh « Nisa Ayu Thayalisha Hadi's

      • Deket temenan aja mungkin~ ada fotonya dia lagi sama shindong di restaurant dan tanpa make up. Bukan pertemuan formal berarti:) rambutnya di iket asal lagi hahaha

      • berarti deket sangat,buktinya tampil biasa tanpa makeup.paling gak udah kenal lama itu.

      • Iya mungkin:) kalau dia kenal shindong, pasti kenal member SJ lainnya hahahaha
        Dan aku setiap bikin FF itu kan KyuHyen. Hyen = Do Hwe Ji. Bisa dibilang, aku ngejodoh-jodohin Kyuhyun sama temennya dong? Hahahaha lucu^^ untung bukan Donghae, LOL😀

      • iya,bisa dibilang kamu jadi cupid uat mereka hehe awas dimarahi shindong loh😛
        hahaha emangnya kalu donghae kenapa ?

      • Memang, tapi Kyuhyun itu peringkat ke3 di SJ yang aku suka😀 hahahahahaha
        Abisnya Kyuhyun tuh enak kalau di cerita. Bisa dibayangin dalam ekspresi dan kondisi apapun wajahnya ;D jadi lebih dapet deh feelnya hehehe

      • yang kedua siapa?
        aku juga setuju banget😀
        sifatny itu lo asik banget😀

  3. Pingback: Project : Bab 1 « Nisa Ayu Thayalisha Hadi's

  4. Cantik bnget eon. (y)
    Iyaa bner bnget Kyu paling cocok dalam dunia perfanfiction-an😀 serasa enak, dapat feelnya, bayanginnya juga mantap (y) apalagi pas bag. si Kyu & OC marah2, bertengkar, jail,: dsb. Tapi tapi aku kurang bisa bayangin pas Kyu nangis(?)😛 jarang liat kyu atau poto kyu lagi nangis, jadi kurang sreg :v

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s